თქვენს წინაშეა მეღვინეობის დარგში არსებული ერთ-ერთი ყველაზე აღიარებული ნაშრომი ქართულ ენაზე. ის საჭირო და სასარგებლო რესურსია პრაქტიკოსი მეღვინეებისა თუ სტუდენტებისათვის.
დოქტორი ემილ პეინო ბორდოს უნივერსიტეტის აგრონომიისა და ენოლოგიის კათედრის ხელმძღვანელი გახლდათ. მას შემდეგ, რაც აქტიურ საუნივერსიტეტო ცხოვრებას ჩამოშორდა, მოღვაწეობას აგრძელებდა კონსულტანტად ათობით შატოში, ღვინის ერთობლივ საწარმოსა და ღვინის ქარხანაში - ესპანეთში, საბერძნეთში, იტალიასა და მექსიკაში. იგი ცნობილია არა მარტო როგორც პედაგოგი და კონსულტანტი, არამედ როგორც 300-მდე სამეცნიერო ნაშრომისა და წიგნის ავტორი ენოლოგიასა და დაჭაშნიკების ხელოვნებაზე.
